Om

Tre kockar drivs av 3 unga och nyerfarna kockar. Allt började med en ide om att starta eget företag redan första året på gymnasiet.
Vi var trötta på att jobba och producera mat ,som inte nådde upp till den kvaliten och kreativitet vi själva ville jobba med.
Då startade vi ett mantra , att du som kund går först i alla lägen och vi som kockar ska göra allt för göra er nöjda och förhöja din vardag lite extra.
Vi är tre bästavänner, tre kockar och tre personer som älskar att laga mat.

Vi ger dig en annan upplevelse

Tre nyfikna kockar

Wille

Wille

Kock

Började yrket vid 14 års ålder och har älskat att laga mat sedan dess. Han har jobbat för stora kockar som bland annat Fredrik Eriksson, Tommy Myllymäki. Även praktiserat på två stjärniga Dinner by Heston Blommenthal. Nu efter snart 6 år i branschen längtar han efter att få utlopp för sin kreativa sida och göra något eget.

Fredrik

Fredrik

Kock

Allt började från ung ålder då Fredrik drömde om att både bli bagare och kock. Kort därefter så bestämde sig han sig för den drömmen skull bli sann. Under åren han gick på Stockholms internationella restaurangskola så jobbade han extra på många olika typer av restauranger och praktiserat både i London och Stockholm på fina restauranger. Efter han avslutat sina år på restaurangskolan har Fredrik jobbat på olika krogar i Stockholm och nu ser han framemot att få vara nyskapande och få rum för sina egna idéer och drömmar.

Algot

Algot

Kock

Bestämde sig redan vid 10 års ålder att han ville jobba som kock. Framför allt kring matlagningen, och har kört på det sedan dess. Har jobbat på en rad olika restauranger runt om i Sverige. Har även praktiserad på den två stjärniga restaurangen Dinner by Heston Blomenthal. Nu med snart 6 år i branchen är han testa på något nytt och använda den kreativa sidan och den passion han har för matlagningen.